Bamboo not starting up after restore from backup

Hi, 

After a full restore of Bamboo, the Bamboo application is not starting up, error

Caused by: java.io.FileNotFoundException: "bamboo-home/index/results/segments_ahph and this file is not in any of the backups? Any advice?

4 answers

1 vote

Hi Roman

Try the following:

  • stop Bamboo
  • remove bamboo-home/index/results directory
  • start Bamboo
  • go to Administration / Indexing and enforce full reindex of Bamboo

 

0 vote

Hello Roman,

Thank you for your question.

Please, open a Support Ticket and mentioned this answer in the tickets description.

Once you do, we will provide you further information on how to investigate this issue.

Kind regards,
Rafael P. Sperafico
Atlassian Support

@Krystian Buszkowski - thank you, after some time researching this, it was exactly what we needed to do. Thank you for your response, it worked. 

@Rafael Sperafico - forgive me if its a silly question, but how do I open a support ticket? We have an on premise installation. 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Renan Battaglin
Published May 18, 2017 in Bamboo

FAQ: How to Upgrade Bamboo Server

Bamboo 5.9 will no longer be supported after June 12, 2017. What does this mean? As part of our End of Life policy, Atlassian supports major versions for two years after the first major iteratio...

1,453 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you