Bamboo not artifacting empty folders

We have build agenst that are not putting empty folders in their artifacts. Our artifact mask is **/* so it should put everything in.

What should we be looking at to determine why these folders aren't getting copied?

(Bamboo 5.3)

Thankfully the local build agent works, so we've put that restriction on for now.

1 answer

This widget could not be displayed.

Hi Stephen,

Would be possible to to give it a try by replacing **/* by **, please?

Kind regards,
Rafael

Nope - same result. What library is it using to do these globs - is it really ant? Could it possibly depend on what ant is on the system classpath or something?

It's really ant library and no, we're not using system ant. We are aware that there's an issue with empty dirs - they are sometimes included, sometimes not, depending on OS.

I have the same issue with the latest version of bamboo Atlassian Bamboo version 6.0.3 build 60004 - 07 Jun 17 on a Windows 7 machine, 

do we have a fix ?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted Wednesday in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

125 views 2 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you