Bamboo and Robocopy

Hello All,

I'm currently having some "unknown" issues with deployment of a MSBuild project using Bamboo and I'm writing here hopefully someone has some clues on how to fix this .

Setup: Bamboo Server running on Windows Server 2012R2 on local Administrator account.

The Issues: I'm using robocopy task to copy files from build server to environments. The bamboo server is located in one AD and the Deployment machine on other AD. The problem is that the Deploy Job hangs when robocopy tries to access the remote share in a different domain. If I run the command manually it works..but from inside bamboo it doesn't sad

1 answer

I've had similar problems and resolved it by running Bamboo under the same user/domain.

This way robocopy used the bamboo username which had access to the share.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published May 18, 2017 in Bamboo

FAQ: How to Upgrade Bamboo Server

Bamboo 5.9 will no longer be supported after June 12, 2017. What does this mean? As part of our End of Life policy, Atlassian supports major versions for two years after the first major iteratio...

1,810 views 0 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you