Bamboo agent success status is not being returned to the server

We recently move all our Bamboo Agents from an internal Data Centre to AWS.  The Server remains (for the moment) in the Data Centre. 

Since the move, a large proportion of jobs complete - i.e. get to the point of seeing "BUILD SUCCESSFUL", but Bamboo fails to recognise that the job is complete and the job hangs.

How can we diagnose what is being missed and rectify?

This quickly results in most of our agents being hung and unavailable unless someone is monitoring and pressing "Stop deployment".

1 answer

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted Friday in Bitbucket

What is your #1 piece of advice to new users getting started using Bitbucket?

Hello Community! My name is Claire Maynard, and I’m a Product Marketing Manager on the Bitbucket team. I’m interested in hearing what advice or tips you have for new users getting started on ...

125 views 5 2
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you