Bamboo Windows Agent Continually Pending

I'm trying to do a very vanilla .NET project build (output of class library) and the Agent running on the new instance is always simply "Pending".  I have the VPC set to None and the EC2 instance starts, but the "Status Checks" never pass. System Status Checks seem good but the "Instance Status Checks" either fail or don't ever resolve.  This is after 15 or so minutes.

 

From what i can tell in the Bamboo cloud documentation, I shouldn't be having this issue.  I don't need a custom AMI or anything so shouldn't the default AMI work? 

 

It looks like the network connections are failing and I'm not exactly sure how I can fix this as I can't even RDP into the box.  Is the default Bamboo Windows AMI no good?

1 answer

This widget could not be displayed.

Alright well it finally started working after about 20 minutes.  Not sure why it took forever.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

85 views 0 1
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you