Bamboo : Remote agents does not showup

Hi Team!

I created local and remote and remote agents.  Remote agents are approved and Agent authentication is successful.  But i do not see them listed down. I see the following "A remote agent is loading" and "there are no online remote agents configured on bamboo instance"

As per online suggestion, i removed jms-store. But did not help.

Regards

Dinesh

1 answer

This widget could not be displayed.

Hi Dinesh,

I would start with the Troubleshooting Remote Agents knowledge base article.  If that does not help the next step will be to review the Bamboo logs.  You may see an error such as the following:

Broker URI: is invalid: java.net.ConnectException: Connection refused: connect

If you see that you would need to change the Broker client URI. While that is one of the errors you may see, it is not the only error you could see but we'll need more informaiton to determine what the issue could be.

Cheers,

Branden

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Published 6 hours ago in Marketplace Apps

The 7 hacks of highly successful automation

...there's anything I've learnt from working, it's that people are lazy! No offense to anyone reading this, but it's true and we can all admit it. The easier you make something for someone, the more...

39 views 0 8
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you