Bamboo On Demand deployment doesn't seem to fire up elastic agents

I have a Build Plan successfully building on an elastic agent, which starts up correctly when a build is triggers.

My deployment project does do its job when an elastic agent is already running, but it doesnt not trigger one to fire up if there isn't one started.

Is there a configuration option which should enable this feature? I would have assumed it was on by default.

1 answer

1 accepted

This widget could not be displayed.

This is a known issue in Bamboo OnDemand. See https://jira.atlassian.com/browse/BAM-13588

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted Wednesday in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

113 views 2 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you