Bamboo Instalattion ERR_EMPTY_RESPONSE

HI all.


 I'm installing a bamboo in a local machine (windows 7). After finished the files installation. I tried to access to web wizzard. using localhost:8085 but I'm receiving an error message. ERR_EMPTY_RESPONSE.

How I Can resolve it?

Thanks a lot for the support.


Regards. 

1 answer

1 accepted

Accepted Answer
0 votes

Hello Sergio,

Thank you for your inquire.

Please, go to "<bamboo-install>/logs" and "<bamboo-home>/logs/atlassian-bamboo.log" and check for errors in there. ERR_EMPTY_RESPONSE does not provide enough information to the error you are experiencing, I am afraid.

Please, make sure your Bamboo installation meets Bamboo - Supported Platforms documentation and that you are following our guide on Installing Bamboo on Windows.

In case you continue on experiencing issues, please raise a Support request on https://support.atlassian.com

Kind regards,
Rafael P. Sperafico
Atlassian Support

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Monday in Jira Ops

Jira Ops Early Access Program Update #1: Announcing our next feature and a new integration

Thanks for signing up for Jira Ops! I’m Matt Ryall, leader for the Jira Ops product team at Atlassian. Since this is a brand new product, we’ll be delivering improvements quickly and sharing updates...

509 views 0 9
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you