Auto-Starting A Custom Elastic Image

Thanks to Przemek (Atlassian), I've successfully created a custom Elastic Image (AMI) which I can start through Bamboo and use to run my tests. All good.

However, what I'd like to know is how I can get Bamboo to automatically start that custom Image in order to run my tests after I have pushed changes to my BitBucket repo....? I can't seem to find any settings to force the use of my image rather than Bamboo's default image....?

Any ideas?

Thanks!

1 answer

1 accepted

0 vote

You can disable the the default image(s). Or, make sure that the requirements on your Jobs (accessible via Job configuration) are met only by your custom image (add some custom capabilities to them in image configuration). Both methods are equally valid.

Perfect, thanks again Przemek

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published May 18, 2017 in Bamboo

FAQ: How to Upgrade Bamboo Server

Bamboo 5.9 will no longer be supported after June 12, 2017. What does this mean? As part of our End of Life policy, Atlassian supports major versions for two years after the first major iteratio...

1,796 views 0 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you