Artifact copier

My Bamboo remote agent is running in CentOS 64 bit. While executing the build for remote agent it fails while copying artificat . Any pointer will be appreciated.

With default agent running locally in the Bamboo server, I have no issues.


04-Dec-2012 20:49:08 [exec] Writing code coverage data to XML file, this may take a moment.
04-Dec-2012 20:49:08 [exec]
04-Dec-2012 20:49:08 [exec] Generating code coverage report, this may take a moment.
04-Dec-2012 20:49:11
04-Dec-2012 20:49:11 build:
04-Dec-2012 20:49:11
04-Dec-2012 20:49:11 BUILD SUCCESSFUL
04-Dec-2012 20:49:11 Total time: 2 minutes 41 seconds
04-Dec-2012 20:49:11 Build process for 'Unit Tests EC2 - ABCDEF EC2' returned with return code = 0
04-Dec-2012 20:49:11 Parsing test results...
04-Dec-2012 20:49:11 Running post build plugin 'Artifact Copier'
04-Dec-2012 20:49:11 Copying artifact Clover
04-Dec-2012 20:49:51 Failed to execute plugin 'Artifact Copier' with error: java.net.SocketException: Connection reset
04-Dec-2012 20:49:51 Running post build plugin 'NCover Results Collector'
04-Dec-2012 20:49:51 Running post build plugin 'Clover Results Collector'
04-Dec-2012 20:49:51 Finalising the build...
04-Dec-2012 20:49:51 Stopping timer.
04-Dec-2012 20:49:51 Build REMOTEABCDEF-REMOTEEC2-42 completed.
04-Dec-2012 20:37:16 Running post build plugin on server 'Build Hanging Detection Configuration'
04-Dec-2012 20:37:16 Running post build plugin on server 'NCover Results Collector'
04-Dec-2012 20:37:16 Running post build plugin on server 'Clover Delta Calculator'
04-Dec-2012 20:37:16 Build successful since return code was 0
04-Dec-2012 20:37:16 Saving build results to disk...
04-Dec-2012 20:37:16 Generating build results summary...
04-Dec-2012 20:37:16 Indexing build results...
04-Dec-2012 20:37:16 Finished building REMOTEABCDEF-REMOTEEC2-42.

3 answers

1 accepted

This widget could not be displayed.

Please close the case for now.

This widget could not be displayed.

Can you connect to your Bamboo server via HTTP from that host?

Hi,

I looked at the TCPdump trace at the host running remote agent when the build was getting executed. Only connection, I could see being intiated by the host to the Bamboo server was to port 8085 and which was fine. I did not see any HTTP connection to port 80.

I am running the remote agent without the service wrapper using the following command

java -jar bamboo-agent-x.x.x.jar htto://<IP address of Bamboo server>:8085/agentServer/

Do I need to pass some additional switches ?

How does Arficats copy the coverage files from the remote agent?

Thanks

This widget could not be displayed.

I will close this case for now.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

202 views 1 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you