Argument for Command Incorrectly Read

I've created mysqldump as a command and am passing the following arguments:

-h ${bamboo.dbhostname} -P ${bamboo.dbport} -u ${bamboo.dbusername} -p${bamboo.dbpassword} schema > schema.sql

While this works perfectly via command line, when run from Bamboo, the build log reports:

mysqldump: Couldn't find table: >

I've tried piping to cat then redirecting but then it reports:

mysqldump: Couldn't find table: |

Should I be escaping the redirect in some way?

1 answer

are there any special charcters in the hostname, db user name/password? My thought is that there is a charcter causing odd behavior before then so that it picks up the >

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Renan Battaglin
Published May 18, 2017 in Bamboo

FAQ: How to Upgrade Bamboo Server

Bamboo 5.9 will no longer be supported after June 12, 2017. What does this mean? As part of our End of Life policy, Atlassian supports major versions for two years after the first major iteratio...

1,096 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot