Ant task fails to run

Using CentOS 6.5 and Bamboo 5.6.1 and Apache Ant version 1.7.1

I am having an issue getting ANT taks to run. I am getting the following error when trying to run an ant task

Error: Could not find or load main class org.apache.tools.ant.launch.Launcher

However, if I take the call from the log and run it on the server the task runs just fine. I am not that versed in CentOS so I am not sure where to look. I have a feeling that it has something to do with the extra environment variables that Bamboo is adding but I am unsure.

1 answer

0 vote

Dave

There's not enough information to provide a valid answer to your question. I think you should contact Bamboo Support. Please provide them with

  • issue description
  • build log
  • Bamboo server logs

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Renan Battaglin
Published May 18, 2017 in Bamboo

FAQ: How to Upgrade Bamboo Server

Bamboo 5.9 will no longer be supported after June 12, 2017. What does this mean? As part of our End of Life policy, Atlassian supports major versions for two years after the first major iteratio...

1,316 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you