"Start Sprint" is not appearing with all sprints

I have a scrum board of my project where I have multiple sprints created. The "Start Sprint" link does not appear with all the sprints. See the image.

I want to start the Sprint 1.37 now but the "Start Sprint" is appearing just in front of Sprint 2.45. How can I start 1.37? Please guide me what wrong I am doing?

Thanks.

1 answer

1 accepted

Hi Asma,

do you have "parallel sprints" activated?

Go to URL/secure/GHLabs.jspa?decorator=admin to activat tha lab-feature

Kind regards
André

Thanks a lot Andre, it worked! (Y)

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published May 14, 2018 in Agile

Marketplace Technical Collection Pages

You might have noticed something new on Marketplace in the last several months which was the addition of our new collection pages. We heard feedback that it can be hard to browse apps in Marketplace ...

74 views 0 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you