Post function not starts after fast track transition

I have Script Runner Fast track transition post function on Create issue. This post punction works fine and it is last function in list. This do transition with id 181.

Next I have Custom script post function on workflow with id 181. But this script doesn't run after fast track. If I do this transition manually it works.

Why post function doesn't work if the issue was tranfered by afst track transition?

1 answer

Hi Yanduganov.

This sounds like a very old bug that we had in our product about a year ago. Which version of JIRA and SR are you running?

Cheers!

DYelamos

Hi Daniel.

I have found some bugs in my scripts. Now it works.

But if you are developer in Aaptavist can you look at my another question? Here it is: ClassNotFoundException-for-ShareService

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published 5 hours ago in Opsgenie

Getting the Most out of Atlassian and Opsgenie Together

We’re excited to invite you to this action-packed webinar where we will demonstrate how to integrate Opsgenie’s powerful alerting and on-call management tools with your entire Atlassian stack. Mar...

13 views 0 0
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you